Fotograaf Tekstschrijver Fotografie Gooi

Tekst inbeeld

Tekstschrijver nodig?

Yes, je hebt me gevonden!

Ik ben Yvonne, een creatieve doener met een hart voor reizen, schrijven en fotografie. En als het even kan een mix van deze drie. 

Met tekst en beeld creëer ik on- en offline content voor organisaties, zelfstandig ondernemers en magazines. Ik hou van krachtige teksten met gevoel voor sfeer. Schrijven doe ik graag creatief maar ook helder en praktisch. De lezer moet het verhaal direct begrijpen. 

Als tekstschrijver help ik ondernemers hun verhaal te vertellen. Storytelling! Ik geloof in de krachtige combinatie van tekst en beeld. Graag help ik je jouw unieke verhaal zichtbaar te maken.

Tekstschrijver Copywriting Redigeren Webteksten

Meer weten over de mogelijkheden?

Als de woorden vanzelf komen ...

“Schrijven, dat is wat ik doe! Geef mij een onderwerp, een laptop en een flinke dosis rust, dan komen de woorden vanzelf. Het verhaal dat ik wil vertellen, vormt zich vaak al in mijn hoofd. Het hoeft er dan alleen nog maar uit.” 

Tekst

Je hebt (SEO) teksten nodig voor de website, een brochure, nieuwsbrief, blog, magazine of social media. In grote lijnen heb je het wel in je hoofd, maar zet het dan nog maar ‘op papier’. Op zoek dus naar een tekstschrijver. 

Een tekst is alleen niet zomaar een tekst. Het moet zich voegen naar jouw organisatie met de juiste ’tone of voice’. Precies daarom verdiep ik me in jouw verhaal en de manier waarop je dit naar buiten wil brengen. En daar pas ik mijn schrijfstijl op aan.

Beeld

Ik geloof in de krachtige combinatie van tekst en beeld. Teksten krijgen betekenis door ondersteunend beeldmateriaal (en andersom). Naast tekstschrijver ben ik ook fotograaf, gespecialiseerd in storytelling. Ik creëer de beelden die passen bij het verhaal. 

Redigeren

De tekst is af! Vers van de pers maar het heeft nog wat aandacht nodig. Of misschien staan de webteksten al jaren op je site, en is het toe aan een opfrisbeurt. Taalfouten kunnen onprofessioneel overkomen. Een te lange of niet lekker lopende tekst wordt niet gelezen of begrepen. Tijd dus voor een check-up!  

Redigeren, corrigeren of herschrijven. Een complexe, te lange of niet lekker lopende tekst vorm ik om tot een prettig lezend en foutloos geheel.

Copywriting

Teksten voor commerciële doeleinden. Het overtuigen van een klant hangt af van jouw doelgroep en product of dienst. Over het algemeen heeft een klant behoefte aan heldere informatie maar niet aan grote lappen tekst. Belangrijk dus om kort en bondig en met de juiste ’tone of voice’ jouw klant aan je te binden. Een copywriter die zich verdiept in de boodschap van jouw organisatie is daarom onmisbaar.  

Met een achtergrond in sales & marketing en ervaring als tekstschrijver werk ik dit specifiek voor jouw organisatie uit.

Social Media

Social Media is niet meer weg te denken uit de wereld van ondernemers. Het is de manier om zichtbaar te zijn en blijven. Toch is niet iedereen ervoor in de wieg gelegd. Het bedenken van originele content die interessant is voor je doelgroep, het zoeken van een passende foto en vooral het consequent posten is voor veel ondernemers een struggle. Resultaat? Even een piek in wat berichten en dan weer weken niets – content die niet ‘pakt’ en niet het gewenste resultaat halen – beeldmateriaal wat herhalend is of niet opvalt in het geheel. 

Laat mij je socials uit handen nemen. We brainstormen over de input, ik verdiep me in jouw stijl en samen zorgen we ervoor dat de content niet alleen consequent en doeltreffend is, maar ook precies zoals jij het bij jou en je organisatie past.

Nieuwsbrief

Daar is ie weer, een nieuwe maand. De nieuwsbrief moet alweer bijna de deur uit en wat je al hebt, is bar weinig. Belangrijk vind je het wel; je wil je klanten tenslotte op de hoogte houden. Maar … tijdsdruk, stress en gebrek aan inspiratie. Zucht!  

Hoe zou het zijn als ik je nieuwsbrief opzet, de berichten schrijf en de planning ervan uit handen neem? Samen nemen we de input door en wie-wat-wanneer doet. Deadlines? Die hou ik voor je in de gaten en teksten schrijf in jouw stijl want het moet natuurlijk wel van jou blijven. Mooi beeldmateriaal is mijn ding dus dat komt ook helemaal goed. Fijn toch, als alles zorgeloos en op tijd verloopt?

“Ik neem het graag uit handen. Zo hou jij tijd over voor de dingen waar je goed in bent.”