Foto expositie 'Wasted Beauty'

"A visual story of the use and abuse of plastic on our planet. Be the change you wish to see in the world as the future depends on what we do in the present"

"Cause and effect are two sides of one effect"
"The visions we offer our children shape the future"
"In the contradiction lies the hope"
"Awakening will stop the destructive process"
"We reap what we sow"
Previous slide
Next slide

Agenda expositie

April-Mei-Juni 2023

Locatie: Nieuw Avondrust, van den Berglaan 30, Voorthuizen (gratis toegang)

20 april t/m 30 mei 2022

Locatie: Gemeentehuis, Graaf Wichman 10, Huizen (gratis toegang, ma-do 08.30-17.00, vrij 08.30-16.00 uur)

Deze foto-expositie is tot stand gekomen in samenwerking met de Gooische Fotoschool. Doel was om, denkend vanuit een concept, toe te werken naar een expositie. Als thema koos ik het plastic probleem in onze wereld, maar hoe vertaal je dit naar beeld? Alles begon met een eerste foto, een bospad en een stuk plastic. Het resultaat is een serie foto’s die samen deze expositie vormen.

Over 'Wasted Beauty'

“Plasticsoep! Een term die mij wel bekend was maar pas echt tot me doordrong toen ik het met mijn eigen ogen zag tijdens een reis door Indonesië. Plastic wordt een steeds groter probleem in de wereld voor mens, dier en milieu. De expositie bestaat uit een serie foto’s die uitstralen wat de oorzaak en gevolgen zijn van het gebruik (en misbruik) van plastic op onze wereld. Met deze expositie wil ik aandacht vragen voor dit probleem, een stukje bewustwording creëren en hoop ik mensen te inspireren te kijken wat we zelf kunnen doen om bij te dragen aan een oplossing.”

'The making of'

Expositieruimte beschikbaar?

De expositie ‘Wasted Beauty’ is beschikbaar om uit te breiden naar andere locaties. Hoe meer aandacht voor dit onderwerp, hoe beter. Dit kan een officiële expositieruimte zijn maar ook een ruimte in een bedrijf, verzorgingstehuis, bibliotheek, gemeentehuis of andere ruimte die toegankelijk is voor publiek. Heb of ken je een ruimte waar ‘Wasted Beauty’ geëxposeerd zou kunnen worden dan hoor ik dat heel graag. 

Informatie

Wil je meer informatie over de expositie, mijn fotografie of de activiteiten van Fotografie InBeeld?

Bel, mail of app me via yvonne@fotografie-inbeeld.nl of +31(6)50820005