Reis, recreatie & Leisure

De afwisseling en grote variatie is wat deze sector voor mij zo leuk maakt. Na jarenlange werkervaring in de reisbranche mag ik het nu in beeld brengen, met tekst en fotografie. Lucky me! Zo creëer ik sprekende beelden en pakkende teksten voor reisorganisaties, accommodaties, horeca en recreatiebedrijven in binnen- en buitenland. In alle gevallen staat bij hospitality de klantbeleving centraal! De tekst en foto’s geven een impressie van de sfeer en beleving waarmee je jouw klant overtuigt dat dít is wij hij wil.

Tekst & Fotografie

Sprekende beelden en pakkende teksten

Reis

Mooie beelden en pakkende teksten zijn onmisbaar in elke reisorganisatie, Je verkoopt ten slotte een beleving. Des te belangrijker dat verhaal goed te vertellen, met tekst en beeld. Van zelfstandig reisspecialist tot afdeling marketing van een grotere organisatie; ik help je graag!

Verblijf

Je bent trots op wat je hebt neergezet met jouw sfeervolle boutique hotel, landelijke glamping of knusse B&B. En terecht! Jouw verhaal verdient het om verteld te worden. Met professionele foto’s en sfeervolle teksten brengen we jouw verhaal in beeld.

Recreatie

Recreatie, outdoor, event. Je wil de ervaring laten zien maar ook je gasten informeren. Vertel jouw verhaal met professionele foto’s en pakkende teksten. Beelden die de beleving laten zien en woorden die dat alles ondersteunen.

Horeca

Allereerst zijn jouw gerechten en service natuurlijk top, maar sfeer en beleving zijn misschien wel net zo belangrijk. Geef je gasten een eerste impressie en overtuig ze met professionele foto’s en sfeervolle teksten. 

Wil jij ook ...

 

  • De mooiste beelden van jouw onderneming of activiteit
  • Pakkende teksten die de beleving omschrijven
  • Foto’s, tekst of een combinatie van die twee
  • Een ondernemer (fotograaf en tekstschrijver) die met je meedenkt 
  • Die zich echt verdiept in jouw organisatie
  • En jouw ’tone of voice’ in het resultaat verwerkt
  • Alle ruimte om zelf je wensen aan te geven
  • Met waardevolle content als resultaat  

Wendy: “Zo fijn een beeldbank aan foto’s te hebben om mijn socials (en website) mee te vullen”

Nynke: “De tekst zegt precies wat ik wil vertellen”

Renske: “Yvonne denkt mee en is professioneel met een fijne persoonlijke touch”

Linda: “De foto’s stralen uit hoe ik mijn bedrijf wil laten overkomen op mijn klanten”

Vorige slide
Volgende slide

als ik jouw teksten schrijf ...

“Ik heb uren zitten zwoegen op dat ene stukje tekst.” | “Het blog zit in mijn hoofd maar ik krijg het niet geschreven.” | “Heb ik eindelijk die tekst af en dan ‘pakt’ het me niet.” | “Ik neem me elke keer voor eraan te beginnen, maar het ontbreekt me aan de tijd.” 

Dit is wat ik regelmatig hoor van de ondernemers die ik spreek. Hoe fijn zou het zijn als ik de teksten voor je schrijf? Als ik in jouw hoofd duik en alles verwoord wat jij wil zeggen. Als ik zorg dat de deadline voor jouw blog of maandelijkse nieuwsbrief gehaald wordt. Kan ik jou daarmee ontzorgen?  

reis, recreatie & leisure

Meer informatie en prijzen?