Tekstschrijver Copywriting Redigeren Webteksten

disclaimer & Privacy

Disclaimers, voorwaarden, wet- en regelgeving; niet de leukste onderwerpen, wel belangrijk dat alles duidelijk en goed geregeld is.
Heb je vragen of opmerkingen hierover neem dan gerust contact met me op.

info & Links

Algemene voorwaarden Fotografie InBeeld (Dupho)

Op alle aanbiedingen, offertes, opdrachten, overeenkomsten en rechtsbetrekkingen van Fotografie InBeeld zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. De tekst van deze Algemene Voorwaarden vind je in bovenstaande link.

Algemene voorwaarden Tekst InBeeld

Op alle aanbiedingen, offertes, opdrachten, overeenkomsten en rechtsbetrekkingen van Tekst InBeeld zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. De tekst van de Algemene Voorwaarden vind je in bovenstaande link.

Privacyverklaring

Fotografie InBeeld en Tekst InBeeld zijn verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Disclaimer

Eigendomsrechten: alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de foto's en tekst op deze website liggen bij Fotografie & Tekst InBeeld.
Beperkte aansprakelijkheid: Fotografie & Tekst InBeeld spannen zich in om de inhoud van deze website up to date te houden. Desondanks is het mogelijk dat inhoud niet correct en/of onvolledig is. Hiervoor aanvaarden Fotografie & Tekst InBeeld geen aansprakelijkheid. Voor hyperlinks naar websites of diensten van derden die vermeld staan op deze website kan eveneens geen aansprakelijkheid worden aanvaard.
Wijzigingen: Fotografie & Tekst InBeeld behouden zich het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of (delen ervan) te verwijderen zonder voorafgaande mededeling te hoeven doen.