Lifestyle fotografie

Gun jezelf (of een ander) een fotoshoot. Momenten komen en gaan, kinderen worden groot, ouders worden ouder. Nú is de tijd om het vast te leggen! Naast een blijvende herinnering in de vorm van mooie foto’s, is het een gezellig en ontspannen moment om met elkaar te beleven.

Fotograaf Tekstschrijver Fotografie Gooi

Wil jij ook ...

 

  • De mooiste beelden van jezelf en de mensen die je lief zijn
  • Een belangrijk moment in je leven vast laten leggen
  • Een fotoshoot die lekker ontspannen is  
  • Waarbij je op een prettige manier jezelf kan zijn
  • Op een locatie die bij jou past
  • Een fotograaf die met je meedenkt 
  • Alle ruimte om zelf je wensen aan te geven
  • Een onvergetelijke ervaring
  • Met waardevolle foto’s als resultaat  
Vorige slide
Volgende slide

leg het vast!

Vaak heb ik het beeld al in mijn hoofd; een foto geregisseerd maar niet ‘gemaakt’, bedacht maar niet ‘geposeerd’. Andere beelden ontstaan ter plekke. In alle gevallen vertellen ze een verhaal; jouw verhaal! Ik maak foto’s in diverse settings, afhankelijk van je eigen wensen, mijn suggesties en ook spontaan op dat moment. Foto’s van de hele groep, jullie als stel samen, de kinderen apart of een leuk detail. Zo bouw je al snel een leuk pakket op aan foto’s die je voor meerdere doeleinden kan gebruiken. Wil je bijvoorbeeld ook graag alleen op de foto zodat je een leuke profielfoto hebt voor social media dan doen we dat. Vooraf bespreken we je wensen en spreken we een prijs af. Ik maak een ruime selectie aan foto’s waaruit die je ontvangt in een digitaal album zodat jij op je gemak jouw favorieten kan kiezen. 

Lifestyle & Family

“Hallo! Ik ben Yvonne.” We hebben contact, bellen met elkaar of drinken een kop koffie. Je vertelt me over de aanleiding om een fotoshoot te laten maken en over de mensen die erbij zullen zijn. Ik vraag nog wat door en leer jullie zo alvast een beetje kennen. Waar spreken we af? Heb je al een locatie in gedachten of zal ik een suggestie doen? Wat doe je aan? Als er meerdere mensen zijn, stemmen jullie de kleuren dan op elkaar af of laat je het lekker los? Als je het fijn vindt, denk ik graag met je mee. De agenda’s worden getrokken. We plannen een dag of avond en zien elkaar niet veel later op de afgesproken plek. De fotoshoot verloopt ontspannen. Iedereen kletst gezellig met elkaar en de kinderen spelen lekker door. Ze hebben wat speelgoed en een loopfiets meegenomen, klimmen in een boom of trappen tegen een bal. De tijd vliegt voorbij, de foto’s zijn geschoten en wat was het gezellig. Ik ga aan de slag met de foto’s en maak er een mooie selectie van. De foto’s ontvang je in een digitaal album zodat je op je gemak jouw favorieten kan kiezen. Je keuze gemaakt? Dan ontvang je ze digitaal en in hoge resolutie zodat je er alles mee kan doen wat je zelf wil. Bedankt voor de gezellige shoot en heel veel plezier met de foto’s.

Meer informatie en prijzen?

Wedding

Zwanger & Newlife

Lieve woorden