Fotografie Ondernemers Bedrijfsfotografie Branding

Fotografie voor ondernemers

Hoe breng jij jouw bedrijf in beeld? Wat wil je uitstralen? Sprekende foto’s zijn essentieel om je organisatie een gezicht te geven en vertellen datgene wat je wil. Natuurlijk zijn er stockfoto’s die heel goed een algemeen beeld kunnen schetsen. Toch creëer je het beeld wat je als organisatie echt wil uitstralen alleen met foto’s die speciaal van en voor jou gemaakt zijn. Met de juiste foto’s maken we samen jou en je bedrijf zichtbaar. 

Personal Branding

Geef je organisatie een gezicht! De foto's die ik maak tijdens een Branding Fotoshoot laten zien wie je bent en waar je (als organisatie) voor staat; herkenbaar aangepast aan jouw huisstijl. Met een combinatie van portret en sfeerimpressies zorgen we samen voor een ruime selectie aan het mooiste beeldmateriaal.

Content voor socials

Daar gaan we weer; op zoek naar de juiste foto bij die ene post. Het kost altijd zoveel tijd. Herkenbaar? Laat dat vanaf nu verleden tijd zijn! Ik creëer voor jou een beeldbank aan foto's die passen bij jou en je merk en aansluiten op diverse thema's. Altijd een passende foto voorhanden. Hoe fijn is dat?!

Bedrijfsfotografie

Vertellen de foto's op jouw website wel echt het verhaal dat je wil vertellen of mist er nog iets? Portretfoto's van je medewerkers, sfeerbeelden of je organisatie in actie. Met professioneel beeldmateriaal van je bedrijf en van de mensen die er werken, creëer je vertrouwen en betrokkenheid. 

Fotografie Ondernemers Bedrijfsfotografie Branding

Wil jij ook ...

 

  • Jezelf en je organisatie zichtbaar maken
  • Beeldmateriaal dat aansluit bij wat je als merk wil uitstralen
  • Een fotograaf die met je meedenkt 
  • En zich verdiept in je organisatie
  • Alle ruimte om zelf je wensen aan te geven
  • Met professionele foto’s als resultaat  
  • Zodat je een ruime beeldbank aan foto’s hebt
  • Die duurzaam en multi-inzetbaar is  

Professionele foto's, voor de beste eerste indruk!

Zwaar Tafelen - Amersfoort
Zwaar Tafelen - Amersfoort
Zwaar Tafelen - Amersfoort
Zwaar Tafelen - Amersfoort
Zwaar Tafelen - Amersfoort
Zwaar Tafelen - Amersfoort
Zwaar Tafelen - Amersfoort
Previous slide
Next slide
Tulpenpost.nl - Rutten
Tulpenpost.nl - Rutten
Tulpenpost.nl - Rutten
Tulpenpost.nl - Rutten
Tulpenpost.nl - Rutten
Tulpenpost.nl - Rutten
Previous slide
Next slide

Wat ondernemers zeggen ..

you are your own brand!

Personal Branding is een ruim begrip en in dit digitale tijdperk onmisbaar als je je wil onderscheiden als ondernemer. Je hebt online vaak maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Met een beeldbank aan professionele foto’s kan je op elk gewenst moment en medium laten zien wie je bent en wat je (als organisatie) doet. We beginnen met een persoonlijk gesprek waarin we samen brainstormen over de gewenste uitstraling en type foto’s Aan de hand daarvan bepalen we welke locatie geschikt is en bespreken we de styling; van kledingkeuze tot de accessoires, zodat we ons goed kunnen voorbereiden op de shoot.

Fotografie met een persoonlijke touch

Klanten doen zaken met mensen, niet met een organisatie. Een persoonlijke touch is daarom essentieel, voor jou en ook voor mij. Voordat ik aan een fotoshoot begin, maken we eerst kennis, op locatie, telefonisch of via beeldbellen. Ik vind het belangrijk me te verdiepen in jou en je organisatie. Wie ben je en wat doe je? Wie werken er? Wat is het verhaal dat je wil overbrengen? Zo stellen we samen een plan op voor de fotoshoot en bereiden we ons goed voor wat zorgt voor ontspanning, efficiency en het beste resultaat.