Studio en portret

Bepaalde foto’s kan je het beste in een studiosetting laten maken. Met een passende achtergrond en optimale belichting heb je volledige controle over het beeld dat je voor ogen hebt. Voor ander type foto’s is natuurlijk licht de beste optie. In alle gevallen kies ik het licht dat past bij de sfeer die we zoeken. Dit kan zowel zakelijk zijn als particulier in een studio of op (jouw) locatie. In dat geval neem ik mijn (mobiele) studio gewoon mee.  

 

Zakelijk

Voor zakelijke fotografie is een studiosetting uitermate geschikt. Denk bijvoorbeeld aan profielfoto's voor social media of foto's voor op de website. Portretten van medewerkers worden met gelijke belichting en achtergrond geschoten zodat er eenheid ontstaat. Ook voor productfotografie is een studiosetting ideaal; professionele foto's met het juiste licht, een passende achtergrond en de gewenste styling.

Particulier

In de spotlights, model voor een dag! Samen of alleen, met je partner, kinderen of vriendinnen. Een mooi portret met een zakelijke of juist glamour uitstraling, een silhouet-foto of mysterieuze look. Foto's van je mooiste ik gemaakt in een studiosetting met prachtig licht of op locatie met natuurlijk licht. Naast het maken van precies de foto's die we willen, is het ook een erg leuke ervaring.

Meer weten over de mogelijkheden?

"Zet jezelf eens in de spotlights!"

Vorige slide
Volgende slide